Pages

Wednesday, October 2, 2013

10 sfaturi importante pentru vinzarea casei dumneavoastra





1 Reimprospateaza vopseaua!
Un strat proaspat de vopsea vă oferă mai multa atractie pentru fiecare dolar cheltuit cu decorarea decât orice altceva . Chiar dacă paleta de culori este relativ noua , orice uzura sau pete de uzură va creea o idee de neingrijit . Și alegerea unei culoari neobișnuită - chiar dacă este la moda - poate limita atractia care trebuie sa o ofere casa ta . Asa ca citeva roluri de vopsea placuta si calda in alb-cald sau crem pot face o mare diferenta.


2 Îmbunătățirea iluminatului
Înlocuiți orice corpuri de iluminat invechite cit mai repede posibil . Cum va dati seama de lucrul acesta ? Dacă este de peste 15 de ani și o arată - ar trebui să schimbat probabil . " Retro " nu este ceva la cautare de majoritatea cumparatorilor. Nu aveți nevoie de a sparge banca , ginditi-va doar la IKEA sau Canadian Tire .


3 Decongestionati casa..
Mobila veche pastrata doar pentru ca nu aveti unde sa o puneti. sau ori-ce obiect inutil trebuie sa dispara. Cu atât mai multe lucruri stocați la fața locului , casa apare mai aglomerata și mai mica..
In bucatarie si baie trebuiesc cit mai putine obiecte pe comptoar.


4 Dă baii vechi un fata noua
O baie frumosa va ajută sa vindeti o casă , dar , nu investiti într- o renovare totală . Renovarile sunt costisitoare , si nu veti recupera costurile decit partial. O baie invechita se poate schimba foarte repede printr- un strat proaspat de vopsea baie alb sau placi ceramice și de iluminat noi ( Home Depot excelează , la prețuri accesibile corpuri elegante de iluminat si baie ) . Cumpărati perdele noi de dus neutre , un nou covoras de baie sau o chiuveta noua.
Florile proaspete nu trebuie sa lipseasca în casa în timpul unei vizite libere .


5 Luati jos draperiile
Perdelele sau draperiile vechi peste 5-6 ani trebuiesc inlaturate fara discutie. Daca nu aveti o problema cu intimitatea lasati geamurile libere sa aveti cit mai multa lumina.




6 Puneti oglinzi
Piuneti oglinzi pentru a crea impresia de spatiu si lumina. Impresia este fantastica ..


7 Schimbati aspectul usei din fata casei
Daca usa este veche si o puteti reimprospata printr-o vopsea noua, faceti-o cit mai repede. Clanta de la use, in cuietoarea si aspectul usii este primul impact al vizitatorului cu casa dumneavoastra. Cautati sa dati o prima buna impresie.


8 Lampa de la usa exterioara
Actualizați lumina de afara pentru a coordona cu noi componente ale usii, dacă este necesar . Ele nu trebuie să fie o potrivire exactă sau sa provina din aceeași perioadă , dar la finisaje si stiluri ar trebui să arate plăcut împreună .


9 Atentie la curtea din față
Actualizează curtea din fata ta în funcție de sezon . În primăvara , vara și toamna , tăiați plantele moarte ștringeti frunzele și cautati sa dati o impresie ingrijita. În timpul iernii , țtineti alea curatata de zapada si curatati orice copac sau arbust afectat de caderile masive de zapada . O pereche de plantat de fiecare parte a uși din față și ornamentate cu ornamente de sezon transmite instantaneu mândria de proprietar .


10 Tine curtea din spate curata si ordonata

Repara tot ceea-ce poate da o impresie de neglijenta . Înlocuiți orice scinduri deteriorate din balcon sau gard , și aplicati un strat proaspat de vopsea daca este necesar , astupati orice gaura de etanșare în cazul ca este nevoie de ea . Buruienile trebuiesc inlaturate , și adaugă unele plante pereniale pentru culoarea de sezon . Aranjati jucăriile pentru copii . Gândiți-vă la " ordonat , " " refacut " și " reimprospatat " . Nu face nimic costisitoare sau major cum ar fi adăugarea unei piscine pentru canu veti recupera banii .

No comments:

Post a Comment