Pages

Monday, September 30, 2013

Dilema dintre a cumpara o proprietate, sau a ramine in chirie.

Buna ziua,



Am auzit de-a lungul anilor multe remarci daca este bine sa fii proprietar sau nu.
Pentru cei ce au o viata activa ce implica deplasari dese si de lunga durate si nefiind familisti poate ca faptul de a deveni proprietatr nu este o optiune.
Ginditi-va insa la familie, la faptul de a avea un loc al tau, care sa-ti aduca confortul si acel ceva ce numai un camin al tau il poate aduce, de linistea si bucuria de a vedea acel mic petic de pamint ca se transforma sub miinile tale si prinde viata, de confortul acelei proprietati cu pomi in spatele casei, cu foyerul care arde cu miros de brad in lunile de iarna...de faptul ca vecinul de deasupra nu-ti mai bate in cap in miezul noptii iar locul tau de parcare nu mai este ocupat de mineni alt-cineva decit de tine....aceste pentru mine sint lucruri de nepretuit.
In afara de asta hai sa facem o mica socoteala : cit platiti dumneavoastra chirie ?? Inmultiti cu 12 si vedeti citi bani aruncati pe fereastra pe an in loc sa investiti in ceva care an de an aduce un plus-value.
Haideti sa ne gindim si la taux-ul de interes care a fost exceptional pina acum citeva luni si care inca este la o valoare foarte joasa .. Nu sint semne ca va urca brusc si fara motiv, insa nimeni nu poate garanta acest lucru.
Daca luam toate aceste lucruri si le punem impreuna putem foarte usor sa o categorisim ca o investitie pentru viitor.
dumneavoastra ce credeti ???

Adrian Dumitru
514 962-3112

No comments:

Post a Comment